Creatief Paspoort

Ik zingen

In mijn creatieve paspoort geef ik antwoord op vragen waarvan ik denk dat die interessant zijn om jezelf ook eens af te vragen. Maar hierdoor kunnen jullie mij ook beter leren kennen.

Welke opleiding doe ik en waarom?
Ik doe de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming in Utrecht. Dit is een hbo-opleiding waarbij je wordt opgeleid tot sociaal-cultureel professional. Je leert activeren, ontwikkelen en verbinden. Als CMV’er breng je mensen bij elkaar, daag je ze uit zich verder te ontwikkelen en actief mee te doen in de samenleving. Beroepen waar je aan kunt denken zijn o.a. educatiemedewerker, organisator van een festival, coördinator jeugd- en jongerenwerk, trainer en projectmanager. Maar er is nog veel meer mogelijk. Je vormt de opleiding aan de hand van je eigen interesses en zo kun je je specialiseren in vakgebieden waar jij je in wilt ontwikkelen. Waarom ik deze opleiding doe is omdat je er veel verschillende kanten mee op kan, en het zo kan vormen naar jouw eigen interesses. Voor mij is dit erg fijn, omdat ik in veel verschillende dingen geïnteresseerd ben en het zo kan koppelen met elkaar. Daarnaast kan ik ook nog eens mijn creativiteit kwijt tijdens de opleiding, zo spelen bijvoorbeeld kunst en theater een grote rol tijdens de opleiding.

Wat is mijn lievelingseten?
Italiaans, vis, sushi en sta altijd open voor nieuwe dingen.

Wat vind ik belangrijk?
Om positief in het leven te staan. Om in oplossingen te denken in plaats van problemen. Om jezelf te blijven ontwikkelen. Om een uitlaatklep te hebben. Om uitdagingen aan te gaan. Om nieuwe dingen te blijven proberen. Om een goede balans te hebben tussen ontspanning en inspanning. Om te blijven reflecteren op jezelf. Om te blijven lachen. Om je gevoelens te kunnen uiten. Om open te blijven staan. Om nieuwe mensen te leren kennen. Om ‘ja’ te blijven zeggen tegen een nieuw avontuur. Om iets goeds te doen voor je medemens. Om naar jezelf te blijven luisteren. Om jezelf te blijven zijn. Om je te laten inspireren door anderen.

Waar maak ik mij zorgen over?
Ik maak mij zorgen over ziektes die er in de wereld zijn, of de mensen waar ik om geef het wel goed hebben qua geld bijvoorbeeld.

Wat is mijn lievelingsdier?
Mijn lievelingsdier is een wolf. Dit omdat een wolf mysterieus is, een avond/nacht dier is en familie is voor de wolf erg belangrijk.2014-09-06 15.44.20

Wat doe ik in mijn vrije tijd?
Sporten, lekker eten, koken, bakken, wandelen op het strand of in het bos, naar de film of thuis op de bank (het leukst vind ik horror/thriller films), borrelen, naar zangles.

Waar liggen mijn prioriteiten?
Als eerste heb ik als prioriteit dat ik blijf doen wat ik leuk vind en blijf genieten van het leven. Dus leuke dingen blijven doen en lekker eten met vrienden bijvoorbeeld. Maar voor nu liggen mijn prioriteiten ook bij school, om alles zo goed mogelijk te doen en goede cijfers te halen. Daarnaast liggen mijn prioriteiten bij ‘naar jezelf blijven luisteren’, ‘jezelf te blijven zijn’ en ‘uitdagingen aan te gaan’. Een andere prioriteit is ook ‘om een goede balans te hebben tussen ontspanning en inspanning’ dit staat ook in verbinding met ‘het luisteren naar jezelf’.

Heb jij nog een andere vraag voor mij? Ik ben benieuwd. Laat hem achter in een reactie en ik zal zo snel mogelijk antwoord geven.

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *