About me

Hello there!

Mijn naam is Lisa van Heusden. Lisa in the Sky is een blog gericht op het geven van recepten, tips en tricks en inspiratie. Daarnaast vind ik het contact met mijn bezoekers erg belangrijk en sta ik dus open voor alle vragen en/of opmerkingen en streef ik ernaar om binnen 1 dag te antwoorden.

Alles wat ik schrijf heb ik eerst zelf uitgeprobeerd zodat ik zelf ervaren heb of iets werkt, het lekker is of dat iets aangepast moet worden. Daarnaast ben ik altijd eerlijk en geef ik het dus ook aan als iets bijvoorbeeld niet lekker of leuk was.IMG-20160103-WA0000

Voordat je begint, neem een kijkje bij mijn recepten. Ik zelf hou erg veel van koken en bakken, maar ben ook bezig om voor mijzelf een healthy lifestyle te creëren en een goede balans te vinden tussen lekkers en gezond. Bij mijn recepten zul je voor ieder wat wils vinden, gezonde recepten, snelle recepten, zomer recepten en ga zo maar door. Ik ben vooral verslaafd aan ijs, hier kun je mijn beste ijssalons van Nederland vinden of zelfs ijs als ontbijt!

Ik ben door verschillende dingen geïnspireerd om deze blog te beginnen. Ik hoorde van mijn omgeving dat ik lekker kon koken en ook steeds vaker vroegen mensen aan mij recepten om thuis ook uit te proberen. Daarnaast houd ik ervan om op stap te gaan, ergens lekker te lunchen of een drankje te doen en wil ik deze hotspots graag met anderen delen. Nieuwe dingen ontdekken, genieten, lekker in je vel zitten en alles uit het leven halen wat er in zit. Dat is mijn nieuwe motto.

Liefs,
Lisa

3 reacties

 1. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically
  tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for
  quite some time and was hoping maybe you would have some experience with
  something like this. Please let me know if you run into anything.

  I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

  1. Hi, I don’t know where to find a twitter widget exactly, because I don’t use twitter. But you can search in ‘plugins’ or you can just Google it. That’s how I figured out a lot of stuff. Goodluck!:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *