De drie graefjes

de drie graefjes

De drie graefjes is een lunchroom en American bakery in Amsterdam. Dit is dé place to be als je lekker koffie met een groot stuk taart wilt eten of gezellig lunchen weg van alle toeristen. Ze hebben twee locaties in Amsterdam, maar zelf vind ik de locatie vlakbij de dam toch wel het leukste. Het zit namelijk op een plek waar je het niet verwacht en is niet te groot, waardoor er een goeie sfeer is.

Snapchat-7381575083294909078

Samen met 2 vriendinnen zijn we daar wezen lunchen. Want zeg nou zelf, taart als lunch wil je toch eigenlijk wel elke dag? Maar aangezien ik de dag daarvoor al de killer brownie van Jamie Oliver op had (op mijn site te vinden onder recepten → baking), nam ik een lekkere club sandwich. Ik had de club sandwich American. Gerookte kip, bacon en bieslook-mayo op meergranen bruin brood. Dit was erg lekker, het enige wat er verbeterd aan kon worden was de bieslook-mayo. Hierbij kwam de smaak van de bieslook niet goed naar voren vond ik, en proefde het gewoon als mayonaise. Mijn vriendinnen hadden een stuk redvelvet taart en de seizoenspecial frambozen cheesecake met witte chocolade.

Snapchat-1546254362498947362

Naast stukken taart hebben ze ook muffins, cupcakes, koekjes, maar je kan er ook ontbijten of verschillende soepjes krijgen. Daarbij is de prijs-kwaliteitverhouding erg goed. Misschien een idee om daar ook een keer te gaan High Tea’en of brunchen.


Locatie bij de Dam
: Eggertstraat 1 , 1012 NN Amsterdam

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *