Strandtent Ubuntu

Strandtent Ubuntu

De strandtent Ubuntu in Zandvoort (zuid) is een heerlijke plek om ’s avonds nog even neer te strijken voor een kopje koffie na een lekkere strandwandeling. Maar hier kan je ook voor een ontbijtje (op zaterdag of zondag) terecht, een lunch of een diner. Het fijne aan Ubuntu vind ik is dat er een heerlijke sfeer hangt. Waardoor ik meteen het gevoel krijg alsof ik op vakantie ben. Het publiek van Ubuntu is erg divers, maar hier zul je ook veel twintigers vinden. Vooral de inrichting is voor mij een grote plus! Doordat ze allerlei verschillende stoelen hebben en houten tafels straalt het een beetje het idee van een woonkamer uit.

Strandtent Ubuntu

Het doel is om deze zomer uit te testen hoe de lunch/diner is bij Ubuntu, en zodra ik dat gedaan heb zal ik jullie laten weten hoe dit was. Of ben jij er al een keer wezen eten? Laat mij dan weten hoe jij het vond! Dit kan door een reactie achter te laten onder dit bericht of via ‘contact’ mij een berichtje te sturen.

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *