Mijn San Francisco avontuur

Mijn avontuur

Op 6 november 2015 begon mijn avontuur naar San Francisco. Voor het aankomende half jaar zou dit mijn woonplaats worden en zou ik hier stage gaan lopen. De droom om tijdelijk in het buitenland te wonen kwam eindelijk uit!

Ondertussen ben ik alweer een paar maanden terug in Nederland. Vaak wordt mij gevraagd ‘mis je het?’ of ‘wat is het leukste wat je hebt gedaan’ of gewoon de algemene vraag ‘wat heb je allemaal gedaan?’. Ik vind deze vragen zo moeilijk te beantwoorden. Er is zoveel dat ik gedaan heb, zoveel om te vertellen, dat ik niet weet wat te vertellen. Dus vaak wordt dit dan het standaard verhaaltje, dat ik aan iedereen vertel. Maar later denk ik dan weer aan andere dingen, die ook heel leuk of interessant waren geweest om te vertellen. Om jullie een hele kleine impressie te geven van de stad en mijn avontuur, hier de geweldige skyline van San Francisco:

San Francisco avontuur

Nu denk je misschien ‘dat wil ik ook!’ of ga je binnenkort op stage naar het buitenland en heb je nog vragen. Ik sta helemaal open om te skypen of iets dergelijks en al je vragen te beantwoorden zover ik dat kan. 🙂 Zelf heb ik alles voor mijn reis geregeld, zonder hulp van een organisatie. Van visum, tot gastgezin, tot stageplek. Ik vind het heerlijk om het er met andere over te hebben en anderen in dit proces te helpen.

Dus laat vooral wat van je horen!
Dit kan via een reactie hieronder, of via een e-mail naar: info@lisainthesky.com

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *