Beach Essentials

Strand spullen

Wat neem je allemaal mee naar het strand en ben je echt niks vergeten? Dat zijn vragen die ik mij altijd afvraag als ik naar het strand ga. Hiervoor heb ik een kort lijstje gecreรซerd waardoor je niks vergeet en zo alles bij elkaar kunt pakken.

Een (strand)tas, om alles in te doen. Anders.wordt het zo’n onhandig gesjouw.

Een handdoek, en dan het liefst zo’n hele groote waar je languit op kan liggen.

Zonnebrand,ย want je wilt niet verbranden en als een kreeft thuiskomen. Plus dat het veel beter voor je huid is als je deze goed insmeerd. Nog steeds wordt je echt wel bruin als je je insmeerd, alleen behoud je dan je mooie huid. Win-win situatie!

Water, iets wat heel belangrijk is op een zomerse dag. Goed water drinken! Niet alleen is dit hartstikke lekker, maar het is ook hartstikke belangrijk om uitdroging tegen te gaan.

Bikini/zwembroek, zelf trek ik deze thuis altijd al onder mijn kleding aan. Als het echt zo heet is wil je het liefst alles uittrekken, wel zo fijn als je dan je bikini of zwembroek aan hebt in plaats van een bh met kantenrandje en een net iets teveel doorschijnende onderbroek, toch?

Een tijdschrift/boek/muziek/frisbee/bal etc.ย Ik vind het altijd heerlijk om te liggen zonnen, maar ik vind het ook altijd wel fijn om iets te doen te hebben. Je kan natuurlijk ook de zee in rennen, maar een leuk tijdschrift of even een balletje trappen is ook erg leuk.

Snacks, wil je niet bij de visboer of bij een strandtent dat net te dure snackie halen. Neem dan zelf lekker iets mee. Zoals chipjes of iets anders zouts, zout houd ook nog eens vocht vast wat op een warme dag nog wel van pas kan komen. Of maak een lekkere fruitsalade die je meeneemt in een tupperware bakje. Inspiratie voor een lekkere fruitsalade kun je hierย vinden.

Petje, voorkom een zonnesteek en draag een petje of hoedje! Staat ook nog eens heel stoer en fashionable.

Nemen jullie nog andere dingen mee naar het strand?

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *