Review: Pit&Pit

Pit&Pit

Voor het eerst heb ik besteld bij Pit&Pit. Dit is een website waar ze superfoods, kruiden, noten, granen, olie en nog veel meer verkopen. Veel is biologisch, erg gezond en het wordt bezorgd in erg handige potjes!

Op woensdag had ik besteld bij Pit&Pit en op donderdag had ik het al binnen. Wat natuurlijk erg fijn was. Ook al is het vakantie en zit er geen haast achter, ik was erg nieuwsgierig hoe het eruit zou zien, en wilde ik beginnen met het gebruiken van de producten. De producten waren erg goed ingepakt in een grote doos. Het was zo ingepakt dat het niet kapot zou gaan onderweg, en alles precies in de doos paste. Soms krijg je zo’n hele grote doos, terwijl hetgeen wat erin zit misschien wel 4 keer in de doos zou passen. Ook staan op alle potjes de voedingswaarden per 100 gram, wat ik zelf erg fijn vind.

Wat had ik besteld?Mijn bestelling bij Pit&Pit

Boekweitvlokken
Kokosmeel
Kokosbloesemsuiker Edelgistvlokken
Koekkruiden
Raw cacaopoeder
Quinoa
Kokos schaafsel
Boekweitmeel
Appelazijn

Ik hoor je denken, wat is dit allemaal en waar heb je het voor nodig? Voor bijvoorbeeld een overheerlijke ontbijttaart ! Eerst wist ik zelf ook niet dat dit allemaal bestond. Maar zoals je misschien zelf al bedacht had, zijn deze producten niet altijd even makkelijk te vinden in bijvoorbeeld de Albert Heijn. En aangezien deze producten bij Pit&Pit voor mijn gevoel goedkoper zijn dan in de supermarkt, in handige leuke potjes komen en je niet 4 verschillende soorten winkels ervoor af hoeft zie ik bijna alleen maar voordelen. Het enige wat voor mij een nadeel was, was dat de verzendkosten vanaf 35 euro pas gratis zijn anders betaal je 4,99 euro.

In het kort:

+ Snelle levering
+ Handige potjes
+ Veel biologisch
+ Goede prijs/kwaliteit verhouding
– 4,99 euro aan verzendkosten (behalve als je boven de 35 euro komt)

Kortom, ik ben er erg blij mee en kan het iedereen aanraden. Als je natuurlijk een van de producten nodig hebt die zij verkopen. Neem gewoon een kijkje op de site. Ze verkopen ook pasta, noten of honing bijvoorbeeld. Het is in ieder geval erg gezond en veelal biologisch!

Mijn bestelling bij Pit&Pit

 

Misschien vind je dit ook leuk:

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *