Hotspot: By Lima

by lima

By LimaΒ in Haarlem is redelijk nieuw en er is voor ieder wat wils! Je kan er ontbijten, lunchen en borrelen. Ze hebben vegetarische, veganistische en biologische vlees gerechten. Dit moest ik natuurlijk even gaan bekijken. Hieronder vinden jullie mijn review over deze nieuwe hotspot.

Watermeloen sapje

Toen we aankwamen was het al erg druk, maar we hebben een tafeltje weten te veroveren. Het zag er erg leuk en origineel uit. Ze hebben binnen leuke kleuren gebruikt en hebben een muur geschilderd met krijtverf dat vol staat met quotes en tekeningetjes. Hierdoor is er een leuke sfeer. Na de menukaart goed bestudeerd te hebben, heb ik het watermeloen-limoen-mint sapje genomen. Dit sapje was erg lekker vond ik zelf. Je proefde vooral watermeloen, maar de mint kwam ook subtiel naar voren.

De Lunch:

Als lunch had ik het broodje geitenkaas gekozen en mijn vriend had een broodje met biologische rundercarpaccio. Helaas was er wat misgegaan met onze bestelling, en was deze niet goed doorgekomen waardoor we erg lang op ons eten hebben moeten wachten. Dit was het enige minpunt van deze hotspot. Doordat ze het erg druk hadden, kregen wij het idee dat ze geen goed overzicht meer hadden en sommige dingen gingen erg chaotisch. Maar dit hebben ze erg goed opgelost door ons een drankje van het huis aan te bieden, voor het lange wachten. En toen we eenmaal ons broodje kregen, maakte dit erg veel goed. Het was namelijk heerlijk! Alles was vers, met liefde bereid en gezond!

 

Misschien vind je dit ook leuk:

5 reacties

  1. Ben wel nieuwsgierig naar deze tent! Ga ik wel een keer proberen voor een lekker stuk taart, denk ik! Als het niet te druk is πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *