Hotspot: Fussia

Sushi van Fussia

Sommigen zullen misschien al gedacht hebben; Waar blijft Fussia in the hotspotlijst? Hier ben ik trouwe klant en vind dit dan ook een van de lekkerste plekken om te eten. Maar wat kan je er dan eten? SUSHI! Nog zo’n eetverslaving van mij. Ik hou van sushi. Fussia kan daarom ook echt niet ontbreken in deze lijst.

Het Restaurant

Als je binnenkomt wordt je meestal verwelkomt door de gastvrouw die tevens ook de eigenaresse is van het restaurant. Ze is erg vriendelijk en altijd vrolijk waardoor je je meteen welkom voelt. Daarbij heet de rest van het personeel je ook altijd welkom. Als je verder loopt viel mij meteen op dat de ruimte waar alle tafels staan erg groot is, maar zo verdeelt is dat je toch nog een ‘knus en gezellig’ gevoel hebt. Daarnaast staan de tafels goed uit elkaar, waardoor je niet het idee hebt dat je met je neus op iemand anders zijn bord zit. Wat ik zelf altijd erg vervelend vind. Hierdoor krijg je naar mijn mening ook minder het idee alsof je in een ‘vreetschuur’ zit.

The Food

En dan het belangrijkste natuurlijk. De sushi. Er is heel veel keus en alles wordt vers bereid. Daarnaast zijn de porties niet te groot, waardoor je veel verschillende sushi kunt proeven. Fussia maakt ook gebruik van het ‘all you can eat’ concept, dus als je 1 sushi erg lekker vind, kun je die ook gewoon meerdere keren bestellen. Bij dit concept zit zelfs een dessertbar inbegrepen. Hier zijn verschillende smaken ijs, en kleine gebakjes inbegrepen. Soms hebben ze kleine tompouces of slagroomsoesjes. Zelf maak ik daar eigenlijk geen gebruik van, omdat ik altijd al veel te vol zit van alle lekkere sushi en grill gerechten. Naast sushi hebben ze namelijk ook warme gerechten. Zoals de populaire biefblokjes of een favoriete van mij de gefrituurde garnalen. Naar mijn mening hebben ze ook meer keus dan andere sushi restaurants, maar ook ‘specialere’ gerechten. Die je niet bij anderen vind op de kaart. Dan hoor ik je denken, maar wat mag dit dan wel niet allemaal kosten? Dat valt nog reuze mee!Β Maandag t/m donderdag is het € 24,75 p.p.en vrijdag t/m zondag € 25,75 p.p.

De eigenaresse van Fussia
Met de lieve eigenaresse op de foto!

My 4 favorites

– Ebi Furai: Gebakken garnaalrol;
– Panga Furai: Gebakken witvisrol;
– Rainbow: Sushi met zalm, tonijn, zeebaars & kaas;
– Sake: Zalm handrol.

Adres:
Dr. Willem Dreesweg 1
1185 VA Amstelveen

Openingstijden:
Maandag – Donderdag
13:00 t/m 22:30 uur
Vrijdag – Zondag
12:00 t/m 22:30 uur

 

Misschien vind je dit ook leuk:

3 reacties

  1. Lekkerrr, wij aten gisteren ook sushi haha maar dan in ShabuShabu. Daar vind ik het vreetschuur gehalte nog meevallen maar bij Sumo is het bijvoorbeeld heel erg :’) Dat is ook gewoon niet leuk meer. Fussia heeft wel meer speciale sushi, de rainbow rol ken ik nog niet! Volgende keer daar maar naar toe voor sushi πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *