Music makes me feel so happy!

Lisa en Muziek

Al een hele tijd zit ik op zangles. Af en toe heb ik een kleine pauze ervan gehad in verband met drukte op school. Maar toch heb ik het telkens weer opgepakt. En ook tijdens mijn stage in Amerika heb ik zanglessen gevolgd. Omdat ik merk dat ik daar zo gelukkig van wordt en er veel energie uit haal. Het liefst zou ik hier nog meer mee willen doen.

Conservatorium?

Soms krijg ik de vraag: ‘zou je geen conservatorium willen doen?’Β Die vraag heb ik mijzelf vaak gesteld. Het ene moment wil ik het liever dan het andere moment. Dit komt mede, omdat ik niet meer fulltime time aan de studie wil. Ik zit nu in mijn laatste jaar en ben bijna klaar. Hoeveel ik ook kan genieten van mijn studie en hoe gemotiveerd ik ook ben, ik ben blij als het klaar is en ik kan gaan werken. Om op mezelf te gaan wonen, om een reis te gaan maken en nog meer plannen uit te gaan voeren die ik in mijn hoofd heb.

MuziekMaar waarom ik ook geen conservatorium wil doen is omdat muziek voor mij een grote betekenis heeft op emotioneel vlak. Door muziek kan ik mijn emoties beter uitdrukken, maar ook nog meer genieten van dingen in het leven. Bijvoorbeeld met muziek op fietsen in het zonnetje. Heerlijk! En ik ben bang dat dit beeld gaat veranderen als ik er mijn studie van ga maken. Volgensmij ga je dan heel anders weer tegen muziek aankijken. En ja, ik geef eerlijk toe dat ik het ook best eng vind als je op een school zit met heel veel talent en goede muzikanten.

Muziek

Maargoed ik kan dus heel erg genieten van muziek! Ik vind het dan ook heel leuk om andere muzikanten/zangers te ontmoeten. Op de middelbare school waren er elk jaar muziekavonden waarbij je kon optreden. Maar helaas is dat alweer heel lang geleden en heb ik al een hele tijd niet meer kunnen optreden. En dat is toch welΒ hetΒ liefste wat ik doe. Ook al ben ik ongelofelijk zenuwachtig van te voren. Maar echt buikpijn-zwetende-paniekerige-hyper-de-pieper-zenuwachtig. Maar als ik daar dan sta en het is voorbij, dan moet je me zo ongeveer er vanaf slepen want het liefst blijf ik staan. Mijn wereld kan dan echt niet meer stuk. Daarom heb ik mijzelf een doel gegeven!

‘Ik wil binnen 4 maanden weer minimaal 1 keer opgetreden hebben met en band’

Nu voel je hem zeker al aankomen.. Ken jij of ben jij een band die dit leuk vind om samen met mij te gaan doen? Laat wat van je horen!

Liefs,

Lisa

Misschien vind je dit ook leuk:

2 reacties

  1. Wat gaaf dat jij ook zo gek bent op muziek! Ik herken me helemaal in je verhaal. Ik ben nu stilletjes aan steeds meer optredentjes aan het doen omdat ik het net als jou fantastisch vind om op een podium te staan. Als je wat dichterbij gewoond had, leek het me zeker leuk om eens samen wat te spelen, maarja je vindt vast wel iemand in Nederland die je verder kan helpen! πŸ˜€ Succes nog met je zoektocht
    En mocht je nu echt niemand vinden, kan je ook alleen op gaan treden he (als je gitaar of piano speelt om jezelf te begeleiden tenminste) dat is ook eens iets anders πŸ˜‰

    1. Wat leuk om te lezen dat ik niet de enige ben haha! Speel je zelf een instrument? Ik helaas niet.. anders had ik zeker met mijn gitaar of piano ergens gestaan. Waar in Nederland woon je? Ik studeer zelf in Utrecht, dus ben daar ook redelijk vaak πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *