WINACTIE!

Winactie oorbellen

Huh? Het is toch helemaal geen zondag? En dan toch een artikel in de ‘Happy Sunday’ rubriek? Ja ik hoor het jullie denken! Maar dit kon gewoon niet wachten. Het is 1 november en dat betekend dat het bijna december is. En dat betekend dat het alweer bijna Sinterklaas en Kerst is! Ik hou der van. En dan vooral om mensen te verwennen met leuke cadeautjes. En laat ik nou net deze supergave winactie hebben..

Laatst kwam ik in contact met een heel lief iemand, namelijk Jasmijn! Jasmijn is de eigenaresse van MijnJas. Hier deelt ze haar reisverhalen, hotspots die je niet mag missen en ze verteld over haar werk in Uruguay. Jasmijn inspireert anderen, waaronder mij, om te durven dromen en hun dromen achteraan te gaan.

We raakten aan de praat via de mail. Zij woont in Uruguay en heeft heel toevallig dezelfde opleiding (CMV) gedaan, die ik nu aan het doen ben. Ze vertelde haar verhaal over hoe ze in Uruguay terecht is gekomen en wat ze nu daar doet. Heel inspirerend! Ook vertelde ze over de sieraden die ze samen met de plaatselijke bevolking maakt.

Wanneer ik door Uruguay reis dan kom ik vaak erg leuk leuke, mooie en creatieve dingen tegen. Mooie handgemaakte sieraden of materiaal om originele sieraden mee te maken. Dit deel ik graag met jullie en daarom bied ik deze via mijn website aan. De opbrengst gaat niet alleen naar mij maar vooral naar de lokale bevolking. ” – Jasmijn

w i n  w i n  w i n  w i n  w i n  w i n  w i n  w i n

Winactie oorbellenWaaronder deze super gave freedom beads. En Lisa in the Sky mag hiervan één paar oorbellen weggeven!

Wat moet je doen om deel te kunnen nemen aan deze winactie?
1. Like de Lisa in the Sky facebookpagina of volg Lisa in the Sky via de mail (zie de side bar –>)
2. Like de MijnJas facebookpagina
2. Tag degene die jij dit ook zou gunnen onder dit bericht op Facebook. Geen Facebook? Stuur dit bericht dan door naar degene die jij dit zou gunnen en laat hieronder een reactie achter naar wie je het gemaild hebt.

-> De winactie loopt tot en met 15 november 2016 wees er dus snel bij!

Hierna zullen alle namen in een hoge hoed gaan en trek ik hier 1 winnaar uit.
Dit deel ik op 19 november 2016 op al mijn Social Media kanalen en in een apart artikel op de website. De winnaar heeft dan 3 dagen om te reageren. Reageert de winnaar niet binnen deze 3 dagen? Dan zal ik opnieuw een winnaar trekken uit de hoge hoed.

En het is natuurlijk leuk als je dit deelt op jouw tijdlijn zodat nog meer mensen kans maken op deze winactie!

Kan je niet wachten tot het einde van de winactie? Of wil je even verder kijken naar wat er nog meer is?
Hier kun je alle sieraden vinden. Super leuk en origineel is dit als sinterklaas of kerst cadeautje!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *