Te gast: ‘Verschillende blije momenten’

Vandaag deelt Serina van Enjoy Beautiful Moments haar verschillende momenten over wat haar energie brengt in het leven en waar zij van kan genieten. Daar hoefde ze niet lang over na te denken.

Hoe laat gaan we, zal ik je ophalen? Schoenen en jas aan, we gaan. Hey knapperd! Chef-kok ben je er klaar voor. Cryptisch? Best wel, hé?” Dit zijn allemaal zinnen die aangeven dat er iets bijzonders of leuks op het programma staat. Dingen waar ik van kan genieten en waar ik energie van krijg.

Hoe laat gaan we, zal ik je ophalen? Gezellig, ik heb er zin in.” Deze zin is veelal de start van een leuk uitje met vriendinnen. Samen met een vriendin op pad vind ik bijzonder. Het is meestal wel een heel lange maar bovenal een gezellige dag. Van shoppen, beautyresort tot een paardendagje, die we stuk voor stuk afsluiten met een lekker etentje.

Schoenen en jas aan, we gaan.” Dit zijn meestal de woorden die aangeven dat de jongens op moeten schieten om naar school te gaan. Huh naar school, ja idd. Maar dat zijn niet de dingen die ik bedoel met leuk, genieten en energie. Met de zin bedoel ik dat we met het gezin iets leuks gaan. Een dagje weg of met vakantie of gewoon een spontaan uitje.

Hey knapperd!” Dit is meestal de zin waarmee ik ‘s morgens opstart, als ik bij mijn paard kom aanrijden. Meestal krijg ik eerst een lieve hinnik waarmee ze aangeeft dat het gesprek is begonnen. Ontspannen op je eigen manier, is voor mij belangrijk. Op mijn 5e ben ik begonnen met paardrijden en nu 30 jaar later, rij ik nog altijd paard. Het is een echte passie. Heb jij ook zo’n fijne hobby?

Hey chefkok ben je er klaar voor“, ook een heerlijke kreet waarvan ik ga smilen. Om de zoveel tijd eet ik samen met een groep vriendinnen. Uit eten maar ook bij elkaar thuis. Het is niet hoogstaand en ik kom waarschijnlijk niet door de voorselectie van een kookprogramma maar ik probeer wel zo creatief en origineel mogelijk te zijn.

Misschien vind je dit ook leuk:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *