Over mij

Lisa in the Sky is een lifestyle blog gericht op het geven van recepten, tips en tricks en inspiratie. Daarnaast vind ik het contact met mijn bezoekers erg belangrijk en sta ik open voor alle vragen en/of opmerkingen en streef ik ernaar om binnen 1 dag te antwoorden.

Alles wat ik schrijf heb ik eerst zelf uitgeprobeerd zodat ik zelf ervaren heb of iets werkt, of hoe iets is. Daarnaast ben ik altijd eerlijk en geef ik het dus ook aan als iets bijvoorbeeld niet lekker of leuk was.IMG-20160103-WA0000

Voordat je begint, neem een kijkje bij mijn recepten. Zoals deze overheerlijke kokosmakronen. Ik zelf hou erg veel van koken en bakken, maar ben ook bezig om voor mijzelf een healthy lifestyle te creëren en een goede balans te vinden tussen lekkers en gezond. Bij mijn recepten zul je voor ieder wat wils vinden, gezonde recepten, snelle recepten, zomer recepten en ga zo maar door.

Over mij

Ik ben door verschillende dingen geïnspireerd om deze blog te beginnen. Ik hoorde van mijn omgeving dat ik lekker kon koken en ook steeds vaker vroegen mensen aan mij recepten om thuis ook uit te proberen. Daarnaast houd ik ervan om op stap te gaan, ergens lekker te lunchen of een drankje te doen en wil ik deze hotspots graag met anderen delen. Bijvoorbeeld mijn lievelingsrestaurant. Nieuwe dingen ontdekken, genieten, lekker in je vel zitten en alles uit het leven halen wat er in zit. Dat is mijn nieuwe motto.

Liefs,
Lisa

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *